FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Бабикян: Борисов няма полезен ход с „Левски“

”Борисов е изправен между два грешни избора и от него се изисква да направи по-малко грешния. Ако вземе акциите, е грешка, ако не ги вземе – също”. Това каза ПР експертът Арман Бабикян във връзка с информацията, че Васил Божков прехвърля акциите на ПФК ”Левски” на премиера Бойко Борисов, когото нарича ”отговорник за погубването на ”Левски”.

Според него с този акт Божков достатъчно хитро дава акциите на този, от когото всичко зависи. По думите на Бабикян знакът на Божков е много ясен: "Работихме заедно. Дадохте ми горещ картоф, държах го достатъчно. Ето ви го обратно".

Бабикян посочи пред БНР, че в България е обществена тайна, че големият бизнес се случва с благословията на Бойко Борисов:

"Хората, които имат възможност да печелят големите поръчки, ги получават, защото той иска, а не , защото те са по-конкурентни или по-добри".

ПР експертът коментира, че футболът отдавна се е изпарил от бизнеса и отношението му с държавата:

"Борисов отлично знае как се перат пари през футбол. Знае и как се продават формално футболисти в съседни страни, за да се изплащат пратки за наркотици. Той е изключително информиран в това отношение още от годините, когато беше главен секретар на МВР. Така че футболът много отдавна напусна търговските дружества. Видимо е и защо така изглежда футболът в България днес".

Бабикян коментира и ситуацията в страната по време на извънредното положение заради пандемията и изказа притеснение, че след два месеца може всички да се сепнат с думите: "Може би трябваше да пазим законността".

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!