Борисов: Искат да управляват!? След няколко месеца са изборите

Няма досега случай на протестиращи, които са искали нещо от правителството и да са предлагали нещо, да не е била проведена среща с тях, да не са били изслушани и след това проблемът им да не е бил решен. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти при посещение в манастирския комплекс „Св. Йоан Предтеча” в Кърджали.

Цитиран от "Фокус, той обясни, че с коментара си, че мафията се опитва да свали правителството не е имал предвид, че всички участници в протестите са част от нея.

„Вие взимате едно изречение. Винаги съм заявявал, че уважавам протестите на хората. Безспорно е, че тези, които къртиха София и хвърлиха бомби, са провокатори. Безспорно е, че има платени сред тях. Едните не трябва да се смесват с другите. Към едните изпитвам огромно уважение, както винаги досега, към другите – неприязън, която никога няма да спре. Нека да чуем как искат да управляват, а не да показват бесилки и ковчези", посочи министър-председателят.

"Искат да управляват!? След няколко месеца са изборите", допълни премиерът.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!