Дончева: Борисов е десен, защото е стоял от дясната страна на Тодор Живков

Бившето Политбюро и бившата Държавна сигурност имат за своя политическа партия ГЕРБ. Там са техните интереси и там са техните деца. И който ми говори как Бойко Борисов е десен. Той е десен, защото е стоял от дясната страна на Тодор Живков. Това каза юристът Татяна Дончева в ефира на ТВ+.

"Гоненето на Васил Божков е с цел хората във властта да приберат бизнеса му вандалски, както на Цветан Василев и на редица други хора. В този случай обаче има много „щети по трасето“, коментира тя.

„Когато си дал на мутрите държавата, отношенията стават мутренски. Васил Божков е сбъркал, като е решил да включи управляващите в своята финансова схема, като е смятал, че така ще бъде защитен. Колкото изгорял – изгорял, той има и бизнес в други страни, изнесъл е достатъчно пари“, коментира Дончева.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!