FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Дончев за чата Божков-Горанов: Кореспондирали са си, за да се видят

Убеден съм, че Горанов ще коментира автентичността на кореспонденцията. Така вицепремиерът Томислав Дончев коментира пред бТВ изнесените от хазартния бос Васил Божков скрийншоти, за които твърди, че са чат между него и финансовия министър Владислав Горанов.

До момента от Министерството на финансите отказват официален коментар, като посочват, че Горанов е коментирал темата на 8 май. Тогава той призна, че се е виждал с бизнесмена, след като в ефира на bTV Божков обяви, че връзката му в Комисията по хазарт е именно ресорният министър.

Горанов репликира, че става въпрос за поредния богат българин, който се укрива от правосъдието и използва медиите за своите защитни тези. Тогава сравни казуса на Васил Божков с този на Цветан Василев, без да споменава името на банкера.

Дончев помоли днес медиите да не го карат да влиза в ролята на анализатор. По думите му изнесената информация потвърждава думите на Горанов от преди една седмица.

„Вероятно, с цел да се видят – са си кореспондирали, за да си организират среща. Всички останали коментари са ненужни“, допълни вицепремиерът.

С въпроса за Горанов пресконференцията беше прекратена.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!