Жена загина при катастрофа на „Марица“, затвориха магистралата

Жена е загинала при катастрофа на магистрала "Марица", а спътниците ѝ са в болница. За това информират от пресцентъра на МВР.

От ведомството поясняват, че инцидентът е станал в района на 68-я километър, при отбивката за Харманли, в посока София.

По първоначални данни около 14.45 часа по неизяснени засега причини лек автомобил със старозагорска регистрация се е преобърнал.

При инцидента е загинала една жена, пострадали са и пътниците – с различни наранявания те са откарани в болница за преглед, като видимо състоянието им не е било тежко.

Магистралата в този участък е затворена. Движението временно е пренасочено през Харманли и при Симеоновград се включва отново на магистралата.

Екипи на „Пътна полиция“ регулират трафика.

БЛИЦ припомня, че в днешния ден трафикът е изключително натоварен. Няколко катастрофи вече създадоха тапи на различни места по магистрала "Тракия", а по данни на МВР при пътни инциденти са загинали трима души през изминалото денонощие.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!