Запалиха къщата на жената, пуснала скандално видео за дознателя

Къщата на жената, публикувала скандално видео в социалните мрежи за дознателя от Бяла Слатина Деян Николовски, който е съблякъл 11-годишно момиче голо, е горяла тази нощ, научи агенция BulNews.

Припомняме, че по думите на бащата на потърпевшата Никол, в неделя разследващият полицай е нахлул в дома на баба ѝ без заповед и е съблякъл детето. За станалото пред наш репортер разказаха бащата и чичото на потърпевшата – Галин Николов и Асен Николов.

Днес лелята на Никол – 48-годишната Светла заяви, че през изминалата нощ къщата ѝ в Бяла Слатина е била запалена. По нейни думи, причината за огнената атака е именно скандалният клип, който е разпространила в социалната мрежа фейсбук. На него се вижда как дознателят Деян Николовски се опитва да счупи телефона на жената, за да спре да снима.

Светла споделя, че палежът е станал около 3 часа през нощта. По това време жената е била сама в къщата си. Тя усетила странна миризма и се е събудила.

Потърпевшата веднага подала сигнал на тел. 112 и към мястото се отправили полицейски екип и пожарна. До пристигането на огнеборците Светла вече била загасила пламъците. За щастие тя е реагирала навреме и щетите не са големи – увредени са печка и прозорец.

Жената допълва, че полицейските служители направили оглед на местопроизшествието и открили празно шише от бензин. Светла пита дали е случайно, че дни след разпространението на видеото, къщата ѝ пламва посред нощ и се надява извършителят да бъде заловен.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!