Инджова към Борисов: Ела на улицата, щом тук сме мафиотите

Днешният ден на национален протест трябва да приключи с оставката на премиера Бойко Борисов.

Това заяви пред БГНЕС Ренета Инджова, първият служебен премиер (1994-1995). Тя активно участва в протестите и дори нахъсва гражданите да продължат да настояват за оставките на премиера и главния прокурор.

„Борисов трябва да подаде оставка. Откакто вчера той заяви, че мафиотите, хазартаджиите са на улицата врече е да дойде да се срещне с нас, защото той обича да се среща именно с такива хора“, каза Инджова.

Тя повече не призовава институциите на Европейския съюз да вземат отношение, „защото всеки, който вземе отношение към него означава, че иска да се спасява от кликата, която Борисов води“

„Ние сами ще трябва да се освободим от Борисов без ЕС. Важното е, че всички медии по света показаха лицето на този човек“, подчерта първият български служебен премиер и отново повтори: „Щом мафиотите са на улицата да дойде и да се срещне с тях. Той много обича да си общува с тях“.

Ренета Инджова отказа да коментари идеята, предложена от ДПС миналата седмица за съставянето на експертен кабинет.

„Няма да се произнасям по последващите действия, защото докато Борисов е на власт най-важното е живот без Борисов“, категорична е Инджова.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!