FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Какво разплака тази жена при аплодисментите за българските медици (ВИДЕО)

Емоционална история от столичен квартал попадна в социалните мрежи. Става дума за видео с ежедневните аплодисменти за българските медици, които се грижат за пациентите с коронавирус, в 21 часа. В кв. "Сухата река" обаче гражданин е пуснал да звучи и българският химн, което прави ситуацията още по-емоционална. Жената, публикувала видеото, признава, че се е просълзила. Ето какво още е написала тя:

"21.00 часа….София… кв. Суха река…Тази вечер аз и моите съкварталци аплодираме и подкрепяме нашите медици под звуците на химна на Република България.. Благодаря на онзи, който и да е, който се е сетил да го пусне. "Мила родино" звучи толкова обнадеждаващо, зареждащо и прочувствено….. просълзих се. В такива моменти се гордея че съм българка. Гордея се с всички българи. В такива моменти знам, че можем да сме единни и да се преборим и с най-страшния вирус…"

Видеото можете да видите ТУК.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!