Образователният министър ще открие новата учебна година в Николаево

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще участва в откриването на новата учебна година на 15 септември от 9.30 часа в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в град Николаево, област Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на МОН. На 14 септември от 10 часа министър Вълчев ще присъства на откриването на академичната учебна година в Тракийския университет в Стара Загора.

На 15 септември в 8.30 часа заместник-министър Таня Михайлова ще бъде на тържеството III ОУ "Петко Рачов Славейков" в Търговище, а в 10.30 часа – в Професионална гимназия по техника и лека промишленост в град Попово.

На 14 септември в 10.30 часа заместник-министър Карина Ангелиева ще открие учебната година в Аграрния университет в Пловдив, а на 15 септември в 9.00 часа ще бъде на откриването на учебната година в Професионалната гимназия по механоелектротехника и електроника в Бургас.

Заместник-министър Петър Николов ще открие академичната учебна година във Висшето транспортно училище на 14 септември в 9.30 часа.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!