FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Срещата между Борисов и левскарите приключи, премиерът им предложи те да управляват клуба

Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хилдлиян постави въпроса за бъдещето на Левски при срещата на феновете с премиера Бойко Борисов. Министър-председателят направи интересно предложение в тази връзка, съобщиха от пресцентъра на МС.

"Това, което нас ни интересува, е единствено и само какво се случва с Левски, какви са вашите виждания и как ще я караме оттук нататък", заяви Степан Хиндлиян.

„Аз също съм левскар. Но вие сте тези, които обвързахте двете теми. Левски е нещо, което го има, ще го има и пак ще го има. Ако искате да го има този футболен клуб, във вида, в който вие си го представяте, акциите трябва да са си при вас. И да си държите управлението на клуба“, отбеляза премиерът Борисов по време на срещата.

В разговора са участвали също министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

ФАКТИ припомня, че готвени промени в Закона за хазарта, които вече минаха на първо четене, предизвикваха сериозно напрежение сред феновете на Левски, тъй като собственикът на клуба Васил Божков заяви, че ако тези промени минат и държавата осъществи монопол над Лотарията, то той няма да може да финансира Левски, защото бизнесът му ще фалира.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!