Таланти в световния рекламен бизнес пристигат у нас за фестивал

Таланти в световния рекламен бизнес пристигат у нас за фестивал

Снимка: Bulgaria ON AIR

Едни от най-гениалните умове в световния рекламен бизнес пристигат в България, за да се срещнат с млади надежди в нашия бранш. Фестивалът се проведе преди месец на Френската Ривиера, а сега идва за седмица у нас, за да разкаже как чрез въображение, любопитни идеи, световни брандове се превръщат в имена, известни по цял свят.

„За пръв път събитие от такъв мащаб се случва изобщо на Балканите. Изключително рядък случай фестивалът в Кан да напусне границите на Френската Ривиера и да дойде в Източна Европа, но тъй като каузата е свързана с образование колегите от Кан прегърнаха идеята“, сподели творческият директор Мария Милушева в „България сутрин“.

„Спечелвайки доверието на колегите от Кан, тази година реализираме и Noble Academy, което е двудневен образователен формат. Той стъпва на идеята на образователните инициативи и ще се проведе на 25-26 октомври“, разказа директорът на Noble Academy Самуил Петков пред Bulgaria ON AIR.

Те заключиха, че идеята им е форматът да не е просто лекционен, затова ще има и практическа част. Така хората ще могат да се запознаят със спецификата на материята и да минат през реални казуси и проблеми.
 

Източник: DNES

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!