Цветомир Найденов: Никой няма да прости на Божков убийствата, изнасилванията и побоите

Изненада ме, че се обръща чак такова внимание за тълкуването на смс-те. Черепът е велинградски измамник, за 3 минути неговите ченгета могат да го спретнат на фотошоп този чат. Той не може да е съдействал за наша полза, само може да ни е спирал. Това каза в предаването на Канал 3, "Офанзива с Любо Огнянов", Цветомир Найденов, бившият съдружник на Васил Божков.

"Божков иска да дестабилизира държавата, за да му се размине, но никой няма да му прости убийствата, изнасилванията и побоите. Даже марсианци да дойдат на власт. Той няма сърце да извърши тези неща, но е достатъчно подъл, за да поръча тези неща", допълни Найденов.

"Мен не ме е страх, каквито и доказателства да имам ще отида и ще ги предам на прокуратурата. Искам да призова хората да не се страхуват от Васил Божков, той не е толкова страшен", каза още той.

"Божков искаше да плаща еднакви данъци за назамен и онлайн хазарт. Неговите отчети не можеха да се видят, бяха замазани. В хазартния ни бизнес той имаше 10%, искаше 51%.

За сагата с "Левски" не му прави чест на Сашо Диков. Той много държеше да ни интервюира, но не ни каза, че племенницата му Йоана Христова е била любовница на Васил Божков и свидетел на всичките му престъпления. Нали си етичен журналист, защо не ни каза, че имаш някакъв вид роднинска връзка", каза той.

Найденов съобщи, че Васил Божков е бил сътрудник в РУМНО (Разузнавателно управление на Генералния щаб на Българската народна армия).

"Той организира групи да събират дискредиционни материали срещу Бойко Борисов, Иван Гешев, Влади Горанов, прокурори по делото му. Заобиколен е от поне 20 ченгета от службите, на които плаща добре. Те ги мислят тези компромати, смс-и", каза Найденов.

"Черепа може да ни поръча с лекота на някакви килъри, това за него е детска игра. Ако нещо ми се случи, знаем кой е. Мони Велев, Йордан Динов – те нямаха тази привилегия, всички са чували, че може би е Черепа, но срещу тях е работил по-скришно", смята бизнесменът, който се надява Божков да бъде осъден на доживотен затвор.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!