Волен Сидеров: Шефът на Пентагона и семейство Байдън да бъдат санкционирани от България

Семейство Байдън беше уличено в корупция и търговия с влияние в Украйна още през 2014, а шефа на Пентагона трябва да бъде санкциониран от България заради престъпните действия на негови военнослужещи, които нахлуха в частен имот в село Чешнегирово.

Водещата Диана Радева, на която собствениците на ТВ "Европа" бяха заръчали провокативни въпроси не можа да се справи с поръчката. Оказа се че партията на Костов „Да България“, която днес обвинява Сидеров за отсъствия в СОС е откраднала логото на АТАКА „Да си върнем България“, регистрирано през 2005 в СГС.

Целият политически елит на България с изключение на мен, изтъкна Сидеров, се държа унизително след истерията Магнитски. Вместо да застане на страната на международното право, което казва, че само съд може да определя кой е корумпиран и кои не, българските лидери на партии: Борисов, Нинова, Карадайъ, Мая Манолова, Слави Трифонов, приеха изявлението на някакво министерство на чужда държава за съдебна присъда. С това доказаха че България днес не е самостоятелна държава и има нужда от ново управление, което да и върне достойнството и суверенитета, обобщи Сидеров.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!