Главчев: Доказателства за подслушвания няма

Продължава словесната престрелка между настоящия служебен кабинет и бившите управляващи. Разривът стана още по-сериозен след твърдения за подслушвания по време на управлението на ГЕРБ. Твърди се, че има доказателства. Служебният кабинет дори се усъмни в акция на прокуратурата в МВР, допускайки, че се прави опит за прикриване на следите за подслушвания. От ГЕРБ пък са категорични, че няма откакво да се притесняват. Лидерът на партията Бойко Борисов също отрече да е имало подслушвания на политически лидери.

Бившият депутат от ГЕРБ Димитър Главчев пък коментира във фейсбук темата:

"Законни доказатества за подслушване на 82(32,24)-ма политици няма да бъдат представени или защото няма, или защото ще покажат кои са разговаряли с Дубай. Това е и обяснение защо няма подслушвани политици от ГЕРБ". Бившите депутати от Изправи се! Мутри вън! Арман Бабикян и адв. Николай Хаджигенов заявиха вчера пред БНТ, че имат доказателства за извършени подслушвания. Хаджигенов дори показа документи с имена на политици, които са били на протестите.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!