Доц. Мангъров за незаконните трансплантации: Ако човек има стабилен гръб, може да прави каквото си иска

"Не съм запознат с детайлите по случая в болница „Лозенец", защото допреди няколко дни нямаше никаква информация. Проф. Любомир Спасов беше мой студент. Мечтата на всеки шеф на държавна болница е да се държи като шеф на частна такава. Контрол няма и ако човек има стабилен гръб, може да прави каквото си иска, докато не го хванат". Това заяви в сутрешния блок на "Нова телевизия" инфекционистът доц. Атанас Мангъров по повод скандала с незаконни трансплантации в болницата.

Той коментира и трябва ли да се създаде нов оперативен щаб за коронавируса: „Винаги съм казвал, че от този щаб няма нужда. Създаваше се ненужна паника. Случаите намаляват, защото една сериозна част от населението се е срещнало вече с вируса”, поясни доцентът.

Мангъров направи коментар и относно новината, че няма да присъства в листите на АБВ: „Никога не съм се натискал да бъда политическо лице. Тогава влязох в листите на АБВ, защото ме поканиха. Споделяхме сходни виждания”, заяви докторът.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!