Ицо Хазарта: Искам да ме запомнят като почтен човек

Искам да ме запомнят като почтен човек. Това заяви в „Лице в лице“ по бТВ Христо Петров, познат като Ицо Хазарта. Той е водач на листата на „Продължаваме промяната“ в 25 МИР-София.

Петров обясни, че решил да се присъедини към тази партия, защото в лицето на Кирил Петков и Асен Василев е видял желание и потенциал да се извърши промяна у нас.

„На мен ми трябват партньори, а не началници. С Кирил Петков поговорихме какво може и какво трябва да се направи. Той ми каза нещо, което съм си мислел винаги, че имаме много хубава работа – и той, и аз. Но един ден всеки от нас си отива и мисълта, че си имал възможност да помогнеш, а не си го направил – не искам да е последната ми мисъл“, каза музикантът.

Относно казуса с гражданството на Кирил Петков, кандидатът за депутат заяви, че тази тема се изкарва на дневен ред от хора, които ги е страх от бившия министър на икономиката. Петров посочи, че е подписал декларация за почтеност, както всички останали от екипа на ПП.

„Почтеност е, когато си в политиката – да използваш властта за доброто на обществото, а не да уредиш себе си. Със сигурност познавам по-почтени хора от мен, но знам как трябва да изглежда почтеният човек и много ми се иска споменът, който остане след мен – да е на такъв“, коментира Петров.

Музикантът коментира, че зеленият сертификат за ограничаване на пандемията е работещо решение, защото в страните, в които се прилага – има резултати. Той обясни, че вече се е ваксинирал.

На въпрос кой политик е променил България, той отговори Васил Левски. Обясни, че в парламента ще работи в сектор „Образование“. Призна, че ако почувства, че е безполезен – ще се откаже от политиката.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!