Мария Касимова-Моасе: Искам да не събираме капачки

Не познавам лично Лозан Панов, но и аз, и той вярваме, че хората се събират заради каузите, които споделят. Знам каузите, за които Лозан Панов се бори, познавах и Кристиан Таков и винаги съм се възхищавала от това, което те правят. Събрахме се, защото мислим еднакво. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ писателката и журналистка Мария Касимова-Моасе, която бе издигната от Инициативен комитет за кандидат за вицепрезидент на Лозан Панов.

И двамата не искаме да се фокусираме върху подкрепата, която получаваме от партии, ние искаме да се фокусираме върху хората, заяви тя.

Когато сме си говорили с приятели, съм казвала как много неща в България не ми харесват, но сега ми спуска въже отгоре, което ми дава шанс да променя нещо, а не само да критикувам. Искам да не събираме капачки, а държавата да се грижи за това, искам да знам къде отиват моите данъци. Стига вече толкова, коментира Касимова-Моасе.

Ние отдолу крещим горе към една кула и никой горе не ни чува, горе са хора, посочи кандидатът за вицепрезидент.

По думите ѝ разделението в обществото е създадено изкуствено от политиците, за да отклонят вниманието от значими проблеми. По много каузи хората са разделени умишлено. От позицията ми за кандидат за вицепрезидент мога да кажа каузите си така, че те да се чуят, заяви още Мария Касимова-Моасе.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!