Овъглено тяло е намерено в дома на кметски наместник от Ловешко

При битов инцидент в дома на кметския наместник на ловешкото село Казачево Иван Диков тази вечер е открито овъглено тяло на мъж. Все още обаче няма официална информация дали починалият е кметският наместник на селото, съобщават от БНР.

Инцидентът е станал малко преди 19:00 ч. В полицията е подаден сигнал за дим и взрив в къщата на дългогодишния кметски наместник на село Казачево. На място е открит трупа на мъж, чието тяло е силно овъглено и трудно разпознаваемо.

По първоначална информация причината за инцидента е неизправна газова бутилка, която се е взривила.

Заместник-кметът на община Ловеч Даниел Колев, който беше на място, съобщи, че се правят огледи, предстои и аутопсия на тялото на починалия мъж, за да се установи причината за смъртта му, както и неговата самоличност.

Никой обаче все още не се ангажира официално да потвърди дали това е 72-годишният кметски наместник на Казачево Иван Диков.

По случая е образувано досъдебно производство, разследването продължава.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!