Изписват утре щастливата Десислава Иванчева заедно с бебето

Приятели, моята най-голяма мечта се сбъдна. Имам прекрасен син Валентин-Александър. това написа във фейсбук щастливата майка Десислава Иванчева.

Бог чу молитвите ми и въпреки всички изпитания, препятствия и репресии, на които бях подложена, станах майка на прекрасно момченце.

Във вселената има баланс – животът ме сблъска челно с много лошотия и зли хора, готови на всичко, в името на пари и кариера, да смачкат хора, като мен и Биляна, да съсипват човешки съдби, каузи и мечти. Но с мен останаха силни и добри хора, които не ме изоставиха въпреки всичко. Появи се и една дама, българка, живееща в чужбина, която ми помогна финансово за ин-витро процедурата, в резултат на която аз сбъднах мечтата си за бебче! Утре (петък) с моето бебенце ни предстои да бъдем изписани от Майчин дом към 14ч и да се приберем вкъщи.

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ МОИ ПРИЯТЕЛИ, ЧЕ СА ДО МЕН И В ХУБАВИ И ЛОШИ МОМЕНТИ! БЛАГОДАРЯ И НА ВСИЧКИ ХОРА, КОИТО НИТО ЗА МИГ НЕ СЕ УСЪМНИХА В НЕВИННОСТТА МИ, ПОДКРЕПЯТ МЕ И НЕ МЕ ЗАБРАВЯТ!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!