Слънчев петък, ще духа умерен вятър

Тази сутрин видимостта в Северозападна България и в Горнотракийската низина ще бъде намалена от мъгли, предаде БНТ. Минималните температури ще бъдат между 0 и 9 градуса, в София – около 3°, а максималните между 13 и 18 градуса, в районите с трайни мъгли от 4° до 7°. В по-голямата част от страната ще бъде слънчево. Ще духа умерен, северно от планините и в Източна България, временно силен вятър от юг-югозапад.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, с повече облаци преди обяд. Ще духа умерен югозападен вятър, вълнението на морето ще бъде 2 – 3 бала.

Слънчево време и в планините. Ще продължи обаче да е ветровито, със силен и бурен югозападен вятър. Температурите и там ще се повишат и максималните в курортите ще бъдат между 11 и 14 градуса, на Алеко – около 8 градуса.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!